Beauty Saves the World

За хубавите неща в живота


"Промените са единственото постоянното нещо в живота ни."

И да ни харесва, и да не ни, промените се случват постоянно. Дните се сменят. Сезоните също. Когато един етап от живота ни свършва, започва друг; разделяме се с едни хора, за да срещнем други... Всичко това е абсолютно нормално и според мен има невероятен чар в целия този поток от промени.

От този месец юни за мен предстоят редица промени. Приключвам с един момент от живота си и стартирам нов. И съм доста ентусиазирана, въпреки носталгията в отделни моменти.

Днес започнах да "архивирам" последните 17 месеца от живота ми като част от едно корпоративно семейство. Докато сортирах всичко изминало до момента по папки, файлове, дискове, ми се въртеше тази песен в главата...

Специален поздрав:
0 comments:

Post a Comment

TEDxSofia

Защо красотата?

Идеята на блога Beauty Saves the World е заложена в самото заглавие.
Надявам се това да се превърне в едно красиво място в блогосферата, където всеки да споделя това, което му харесва, вдъхновява, кара го да се чувства щастлив и предизвиква само добри усещания у него.
В света, в който живеем, изпъква предимно грозното, страшното, онази част от реалността, която ни стресира и ни кара да се чувстваме потиснати и мрачни.
А красотата е винаги около нас, просто трябва да имаме очи за нея. И когато я видим, да я споделяме с хората.
Тук искам заедно да (пре)откриваме красивото в живота.

Followers

Comments