Beauty Saves the World

За хубавите неща в живота


От линк на линк, от публикация към публикация, достигнах до следващите няколко реда, които крият една от най-красивите истини за личното щастие и за връзките. През последната година изминах път, който ме увери точно в това - най-хубаво е когато успеем да се чувстваме щастливи, дори когато сме сами, защото това ни прави и уверени в себе си, и по-силни...Научих се да бъда сама, дори повече - научих се да бъда щастлива така. Без да завися от чуждо рамо, внимание, подкрепа. За някой самотата е тъга, за мен тя донесе отговор на много въпроси. За някои е и страх. А преди да искаш да споделяш живота си с някой друг, трябва да си се научил да ти е добре сам. За да не се загубиш после във връзката, да не задушаваш другия…

Много съм щастлива, защото днес открих още нещо хубаво - един страхотен блог - Галерия за усмивки.6 comments:

Ммм много хубави думи. Определено аз мисля по абсолютно същият начин и съм ги осъзнал тези истини, къде от опит, къде защото му е дошло времето :)

хаха, в повечето случаи от някакъв примерно горчив опит, обаче толкова научава човек тогава :)

Хубави мисли!Благодаря ти, че попаднах на Галерия на усмивкити!

И аз се радвам като срещам позитивни хора! :)

Здравей и от мен :) За съжаление много истини се осъзнават по трудния път, но пък после ставаме по-добри и по-дълго помним урока...

Човек попада в такива ситуации, от които трябва да научи нещо...

Post a Comment

TEDxSofia

Защо красотата?

Идеята на блога Beauty Saves the World е заложена в самото заглавие.
Надявам се това да се превърне в едно красиво място в блогосферата, където всеки да споделя това, което му харесва, вдъхновява, кара го да се чувства щастлив и предизвиква само добри усещания у него.
В света, в който живеем, изпъква предимно грозното, страшното, онази част от реалността, която ни стресира и ни кара да се чувстваме потиснати и мрачни.
А красотата е винаги около нас, просто трябва да имаме очи за нея. И когато я видим, да я споделяме с хората.
Тук искам заедно да (пре)откриваме красивото в живота.

Followers

Comments