Beauty Saves the World

За хубавите неща в живота


В простичките неща се крие много по-голяма оригиналност и креативност. А красивото съчетаване на текст и визия си е цяло изкуство. И искам да ви споделя колко много, ама много ми харесва този клип, който ще видите малко по-надолу.

Мадона отново изненада със страхотен клип към песента "Miles away" от новия й албум "Hard Candy". Изненада ни, да, защото тя не се появява нито веднъж във видеото към песента. А кадрите изцяло са издържани в духа на текста на песента - един глобус, много летища и самолети, билети и мили разстояния.

Разстоянията и пътуванията няма как да бъдат по-добре описани - билети, резервации, места, багаж, пристигане, заминаване, летища, маршрути, градове, държави...
Песента става още по-добра, благодарение на направеното видео към нея. Заложено е само на една водеща идея - пътуването. Всичко се случва докато пътуваме от едно място към друго. Както е и в живота. Но не само във физическия смисъл на пътуването.

Няма нищо излишно и прекалено в клипа, няма нужда да виждаме Мадона, за да се уверим колко е велика, видео мотивите и идеите сами го показват...

2 comments:

Петя, пробвай пак да сложиш видеото защото в момента нещо не работи. ;) но съм сигурен, че е страхотен клипа и който има желание може да потърси за него в YouTube ;)...

Алек, при мен си работи идеално... :)

Post a Comment

TEDxSofia

Защо красотата?

Идеята на блога Beauty Saves the World е заложена в самото заглавие.
Надявам се това да се превърне в едно красиво място в блогосферата, където всеки да споделя това, което му харесва, вдъхновява, кара го да се чувства щастлив и предизвиква само добри усещания у него.
В света, в който живеем, изпъква предимно грозното, страшното, онази част от реалността, която ни стресира и ни кара да се чувстваме потиснати и мрачни.
А красотата е винаги около нас, просто трябва да имаме очи за нея. И когато я видим, да я споделяме с хората.
Тук искам заедно да (пре)откриваме красивото в живота.

Followers

Comments